Startdata en kosten


Startdata 8-weekse MBSR-training in 2019
Trainingen met open inschrijving (bijgewerkt op 5-4-2019):

  Donderdagavond van 19.15 tot 21.45 uur.
  Data: 29 augustus, 5, 12, 19 en 26 september, 3, 10 en 17 oktober
  Stiltedag: zondag 6 oktober

  Dinsdagavond 19.15 tot 21.45 uur
  Data: 29 oktober, 5, 12,19 en 26 november, 3, 10 en 17 december
  Stiltedag: zondag 8 december

Mochten bovengenoemde data je niet schikken of wil je een training overdag, neem dan contact met me op. Ik maak altijd een wachtlijst voor een training overdag en/of een andere avond. Deze trainingen gaan door bij 5 deelnemers. Momenteel al een paar aanmeldingen voor de vrijdagochtend.

Als je wilt deelnemen aan de speciale training voor migrainepatiënten kun je dit per mail opgeven. werkbalans@wxs.nl
Deze zullen wij houden op een doordeweekse ochtend of middag bij voldoende (minimaal 6) deelnemers.

Kosten:

Voor particulieren: op basis van "Dana" (vrijgevigheid), een mooie praktische les in loslaten.
"Dana" is een gift, geschonken vanuit ons hart, in overeenstemming met ieders mogelijkheden en omstandigheden.
Betaling op basis van "Dana" bestaat uit twee delen:

 1. vaste kosten, voor het werkboek, de cd's en de ruimte € 85,-, te betalen bij inschrijving,
 2. de betaling van de training na afloop op basis van "Dana". Wat dit is kun je lezen uit het stukje tekst hieronder dat ik van Internet heb gehaald.

Dana is nooit bedoeld als 'kijk maar wat je er voor over hebt'. Dana is een systeem wat gebaseerd is op redelijkheid. In alle eerlijkheid kunnen we erkennen dat we wel een idee hebben over wat redelijke prijzen zijn. Toch is er een ontwikkeling in het westen van veel voor weinig. Een ontwikkeling die ons soms, als we kopen, wel uit lijkt te komen, maar waar we zelf liever niet op afgerekend willen worden... Ook weten we dat veel voor weinig niet tot hoge kwaliteit kan leiden. Toch willen we wel graag kwalitatief goed leven. In de dagelijkse gang van zaken zullen we ons geldgedrag met ons geweten in overeenstemming moeten leren brengen. Dana kan daarbij helpen. Dana doet een appèl op de eigen verantwoordelijkheid en het weet hebben van redelijkheid. Eenvoudig uitgangspunt is: Je weet wat redelijk is en van daaruit doe je wat je kunt, niet meer en ook niet minder. Wat je doet, doe je graag en van harte, net zoals degenen die hun kennis en kunde met jou delen dat graag en van harte doen.

Voor bedrijven: € 850,- exclusief BTW
Met betrekking tot ziektekostenverzekeringen.
Bij de volgende verzekeringen bestaat de mogelijkheid een gedeeltelijke vergoeding (350 euro) te ontvangen voor de kosten van MBSR-training: VGZ, Univé, Umcz, IZA Gezond Samen en IZA Overig. Voorwaarde: verwijsbrief huisarts en de training moet uitgevoerd worden door een lid van de VMBN in categorie I.